Tickets
Shop
GoSkate 08 sep 2021

Skateroute uitgelicht: rondje Baarn

Afgelopen maand heeft Team van GoSkate al een aantal routes in Noord-Holland uitgelicht. In de komende drie weken vind je hier nog drie routes verspreid over Nederland. Deze routes heeft het Team van GoSkate zelf opgezocht en geskeelerd. De eerste route uit deze reeks is te vinden in Utrecht. Kijk maar even mee!

De skateroute in de provincie Utrecht begint aan de Eemweg in Baarn. Je kunt deze 22,2 kilometer lange route vinden in de Sprint app onder de naam ‘Rondje Baarn - Spakenburg’. De routes ie beoordeeld met vier sterren en komt langs uitgestrekte velden en diverse hotspots, zoals de haven van Spakenburg en Eemdijk langs de Eem.

Je begint met je tocht bij een parkeerplaats langs de Eemdijk. Vanaf hier skate je onder de A1 door en skate je verder over de Bisschopsweg en steekt de Eem over. De Bisschopsweg skate je helemaal af tot het einde van de weg en via de Amersfoortseweg ga je richting de Nijkerkerweg. Net voor de Laak ga je het fietspad op en deze volg je langs de laak tot aan de Nijkerkernauw.

Hoe kan ik de routes vinden?
Je kunt alle routes in GoSkate bekijken nadat je de skatefunctie hebt opgestart. Klik wanneer je dit hebt gedaan op het kaart-icoon, links van de startknop, om de routes te bekijken. Je kunt ook filteren in de routes door rechts bovenin het scherm op het filter icoontje te klikken. Selecteer ‘Toon alleen gecertificeerde route’ om alle routes uit dit artikel eenvoudig te vinden. 

De GoSkate-app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help ook mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes.

Meer informatie over de skatefunctie in GoSkate vind je via www.go-skate.nl


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan