Tickets
Shop
Nieuws 08 sep 2021

Schaatsers op social: het betere sleurwerk en scheuren in Zandvoort

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Een jarige in huize Bergsma! Barbara kon alweer een kaarsje uitblazen op haar verjaardagstaart. 

Veel ploegen werken deze weken nog een buitenlands trainingskamp af. Dat is ook uiteraard ook terug te zien in de vele mooie plaatjes die op sociale media gedeeld worden. Vooral de bergen lijken een favoriete bestemming te zijn. 

Ook dichter bij huis werd hard gewerkt. Vlak na terugkomst van het trainingskamp in Annecy deed Casper de Gier alweer flink wat kopwerk om Arjan Mombarg naar een wereldrecord skeeleren te helpen. 

Een bijzondere prestatie bij de eerste langebaanwedstrijden in Noord-Amerika. Larissa Paes heeft zich geplaatst voor de World Cups en daarmee kunnen we voor het eerst een Braziliaanse schaatser bij de internationale topwedstrijden in actie zien. 

De SKATE4daagse was een groot succes! Veel verenigingen ondernamen leuke activiteiten met hun leden. Zo ging de Rotterdamse jeugd een rondje om de Kralingse Plas, de rijders van SVV Lek en Linge zochten ook een mooie route uit. 

Het kan je moeilijk ontgaan zijn: de Formule 1 in Zandvoort. Ook veel schaatsers zaten tijdens het evenement op de tribunes en hebben genoten van de snelle wagens. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan