Tickets
Shop
Nieuws 22 okt 2021

IKO verlengt contract met schaatsploeg gebroeders Ten Hove

Team IKO is ook de komende jaren verzekerd van sponsorschap. Hoofdsponsor IKO Insulations heeft het contract met de ploeg van Erwin en Martin ten Hove verlengd tot en met de Olympische Winterspelen van Milaan in 2026. Beide partijen gaan nog wel samen op zoek naar een tweede partner die als naamgever kan fungeren.

Foto : Neeke Smit

IKO is sinds de zomer van 2017 hoofdsponsor van het schaatsteam waar onder anderen Jorien ter Mors, Esmee Visser en Jan Blokhuijsen onderdeel van uitmaken. Andries Baks, teammanager van het team, is ontzettend trots op de samenwerking. "IKO heeft vanaf het begin aangegeven dat het de intentie had om voor de lange termijn in de schaatssport te stappen, zodat wij in alle rust ons team konden opbouwen. De samenwerking is optimaal en er is sprake van een grote betrokkenheid van zowel de medewerkers, als ook de klanten van IKO bij ons team", aldus Baks.

IKO, producent van dakbedekking en isolatiemateriaal, en het team zullen zich de komende maanden gezamenlijk inspannen om een partij te vinden waarmee de naamgeving van het team kan worden gedeeld. Doel hiervan is om zo de sportieve faciliteiten voor de ploeg naar een nog hoger niveau te kunnen brengen. "Het is tekenend voor onze samenwerking dat wij ons gezamenlijk inzetten een tweede partij te vinden", vervolgt Baks. "Dus mochten er partijen zijn die interesse hebben om zich aan ons prachtige team te verbinden, dan hopen wij dat deze bedrijven zich bij ons melden."

Ook Klaas Oosterhof van IKO Insulations is in zijn nopjes met de contractverlenging. "Voor ons is de sponsoring van het schaatsteam IKO veel meer dan het vergroten van onze merkbekendheid. Ook de interne organisatie is volledig betrokken bij de verrichtingen van het team en de sporters zijn regelmatig te gast bij één van onze bedrijven. Zo werpt de sponsoring van Team IKO in- en extern zijn vruchten af. De samenwerking binnen de business club heeft geleid tot een mooi netwerk van zakelijke partners uit de bouw en andere branches."


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan