Tickets
Shop
Nieuws 04 mrt 2021

Ronald Mulder verlengt contract bij Team Reggeborgh

Ronald Mulder heeft zijn contract verlengd bij Reggeborgh. De 35-jarige sprinter heeft voor een jaar bijgetekend bij de sprintploeg van Gerard van Velde. "Daar ben ik heel blij mee", zegt Mulder, die duidelijk is over zijn doelen voor komend jaar.

Foto : Soenar Chamid

"Dat is uiteindelijk plaatsing voor de Olympische Spelen en daar meedoen om de medailles", zegt Mulder, die al lange tijd meedoet op wereldniveau. Ook afgelopen seizoen - waarin hij eerst werd geteisterd door een fikse keelontsteking – liet de 500 meter specialist zien bij de wereldtop te horen. Hij won de tweede wereldbekerwedstrijd in Heerenveen.

"Dat is toch een bevestiging dat je het goed doet. Het was al met al een raar jaar, maar uiteindelijk heb ik een goed jaar gehad. En hebben we met de hele ploeg ook een goed seizoen gedraaid", zegt Mulder, die blij is met zijn contractverlenging. "Ik heb nog steeds heel veel plezier en lol in het schaatsen, waarbij ik altijd zo goed mogelijk wil presteren. Want wat is er nou mooier dan dit leven?"

De groene brigade legde eerder Stefan Westenbroek en Marrit Fledderus vast. Met de verlenging van Mulder is de ploeg nagenoeg rond. 

Klik hier voor het transferoverzicht langebaan. 


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan