Tickets
Shop
Nieuws 15 mrt 2021

Merel Conijn sluit zich aan bij Team Worldstream

Merel Conijn maakt de overstap van TalentNED naar Team Worldstream. De 19-jarige Edamse heeft voor één seizoen getekend bij de zwarte brigade van coach Kosta Poltavets.

Foto : Vincent Riemersma

Als junior bij TalentNED liet Conijn op de Daikin NK Afstanden en het Daikin NK Allround al van zich horen. Met deze stap hoopt Conijn zich verder te kunnen ontwikkelen als langebaanschaatser. "Mijn gevoel bij de ploeg is echt heel goed. Iedereen is onwijs gedreven en er heerst een fijne teamspirit", laat ze weten in een persbericht. "Hard trainen kan overal, maar bij dit team komt een bepaalde energie vrij en ik voelde mij direct op mijn gemak. Ook werd ik aangetrokken door de vernieuwende manier waarop ze binnen dit team te werk gaan."

Foto : Soenar Chamid

Conijn wordt ploeggenote van onder anderen Jutta Leerdam en Isabelle van Elst. Ze is de eerste aanwinst die voor komend seizoen heeft getekend bij Team Worldstream en kijkt naar eigen zeggen enorm uit naar haar start bij de ploeg. "Het totaalplaatje klopt gewoon. Ik weet zeker dat ik bij dit team een mooi seizoen tegemoet ga." 

Klik hier voor het transferoverzicht langebaan. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan