Tickets
Shop
SKATE4daagse 21 jun 2021

YouTuber Kalvijn neemt deel aan SKATE4daagse, jij ook?

YouTuber Kalvijn neemt eind augustus deel aan de allereerste SKATE4daagse. Kalvijn maakte dit vandaag bekend via Instagram. De SKATE4daagse is een nieuw initiatief van de KNSB en vindt plaats in de week van 30 augustus t/m 5 september.

Kalvijn geniet grote bekendheid als YouTuber. Als je niet dagelijks naar filmpjes zoekt, ken je hem misschien van het tv-programma Expeditie Robinson of van zijn eigen actualiteitenprogramma De Kalvijn Show.  Hij gaat de komende weken samen met Irene Schouten, marathonschaatser bij FriesBlond / ZiuZ, (oud-)wereldkampioene schaatsen én inlineskaten, aan de slag om zich voor te bereiden op het skeelerevenement. De eerste tip die hij zal krijgen is dat hij een helm en beschermingsmateriaal moet aanschaffen om veilig op weg te gaan.

Sinds 1 juni, is het mogelijk om je in te schrijven voor de allereerste SKATE4daagse, mede mogelijk gemaakt door KNSB-partner Daikin. Aan dit evenement kun je in heel het land meedoen door 5, 10, 15 of 20 kilometer per dag af te leggen. Het enige wat je extra nodig hebt, is de gratis te downloaden Sprint app, waarmee je je gereden afstand kunt bijhouden.

“Heb je zin gekregen om mee te doen aan de SKATE4daagse, schrijf je dan snel in”, zegt Jurre Trouw, manager Sportparticipatie van de KNSB. “Ga goed voorbereid op pad en skate veilig, dus zet een helm op en trek beschermers aan voor pols, knie en elleboog. Wil je het echt goed doen, neem dan les bij een vereniging of check de tips van Learn to Skate.”

Alles over de SKATE4daagse vind je op de speciale actiepagina.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan