Tickets
Shop
Winactie 24 jun 2021

Word jij de 25.000ste Sprint app gebruiker?

Begin april passeerde Sprint nog de 20.000 gebruikers en nu zijn we alweer de 23.000 Sprinters gepasseerd. Dit is een geweldig getal, maar bij Sprint willen wij natuurlijk altijd beter. Daarom gaan wij op zoek naar de 25.000ste Sprint gebruiker!

Vanaf vandaag gaan wij op zoek naar de 25.000ste Sprint gebruiker en dit doen we samen met Daikin, want zij stellen namelijk een leuke prijs beschikbaar die onder alle 25.000 gebruikers wordt verloot. De prijs bestaat uit twee plekken op het Daikin VIP-deck tijdens het openingsweekend van het langebaanseizoen! Daarnaast maken alle Sprinters ook nog eens kans op vijf andere gave prijzen.

Ken je iemand die echt gebruik moet maken van de Sprint app of ben je zelf iemand die nog op  zoek is naar een goede app voor het bijhouden van jouw skateprestaties? Download dan de Sprint app en maak kans op de prijzen! Gedurende 25.000 gebruikers actie houden wij je via de Sprint app en de social kanalen van Schaatsen.nl regelmatig op de hoogte van de tussenstand van het aantal appgebruikers. De prijswinnaars worden bekend gemaakt zodra er 25.000 Sprinters gebruik maken van de app. 

Skaten met Sprint
De skatefunctie in de Sprint app werkt door middel van de GPS op je telefoon. Zo kun je na afloop van je sessie precies zien welke route je hebt afgelegd en je skateprestaties inzien. Na afloop van je sessie kun je aangeven hoe moeilijk je de tocht vond, welke soorten ondergrond je tegenkwam, en wat de algehele kwaliteit van de route was. Voeg na afloop van je route een leuke foto toe die je tijdens of na de route hebt gemaakt en sla je route op.

Elke maand kun je via de Sprint app ook meedoen aan challenges en andere acties waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

In onderstaande video leggen we je uit hoe je jouw eerste skatesessie in de Sprint app start:

https://youtu.be/KmnknaK_oyI

Kan ik onder de huidige omstandigheden wel skaten?
Nu we nog steeds samen mogen sporten is het van belang dat je met een aantal punten rekening blijft houden. Draag altijd bescherming, dus een helm, kniebeschermers en polsbeschermers. Respecteer de 1,5 meter afstand en pas deze zoveel mogelijk toe.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help
mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je via www.sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan