Tickets
Shop
Sprint app 07 jun 2021

Nieuwe functie Sprint app in aanloop naar SKATE4daagse

De Sprint app wordt constant verbeterd. Iedere keer komen nieuwe functies beschikbaar. Voor de SKATE4daagse, die gehouden wordt van 30 augustus tot en met 5 september, is er een update gedaan in de Sprint app. In dit artikel vertellen we meer over de update en leggen we uit hoe je jezelf kunt inschrijven voor de SKATE4daagse.

Afgelopen week is de Sprint app geüpdatet. Eerst bestond het menu uit de volgende vier items: de statistiekenpagina, de ranglijsten, de medaillepagina en je profiel. Wanneer je de Sprint app updatet, zul je zien dat de medaillepagina is vervangen door een challengepagina. Hier kun je vanaf nu meedoen aan leuke challenges. De komende tijd komen meer challenges beschikbaar, maar je kunt je nu al inschrijven voor de SKATE4daagse!

De medailles die je in de afgelopen seizoenen hebt behaald in de Sprint app blijven in de app staan, want de medaillepagina heeft een nieuwe plek gekregen: deze vind je, nadat je de app hebt geüpdatet, in je profiel door rechts in beeld op het medaille-icoon te klikken.

Hoe schrijf ik mijzelf in voor de SKATE4daagse?
Wil je meedoen met de SKATE4daagse? Leuk! Het inschrijven voor de SKATE4daagse kan in een paar simpele stappen.

  • Open de Sprint app en ga naar de challengepagina;
  • Klik op ‘SKATE4daagse’ en vervolgens op ‘Join de challenge’;
  • Kies je afstand en klik op ‘volgende’;
  • Kies het gewenste pakket;
  • Kies je voor BASIC? Dan ben je meteen ingeschreven!

Heb je gekozen voor het PLUS of PREMIUM pakket? Dan word je doorgestuurd naar de shop om je gegevens in te vullen en af te rekenen. Zodra je bent ingeschreven kun je in de app zien hoelang het nog duurt voordat de challenge begint en op hoeveel procent je van de challenge zit. Kies je voor het PREMIUM pakket, dan ontvang je voorafgaand aan de SKATE4daagse een gaaf shirt!

Meer weten over de SKATE4daagse? Neem een kijkje op www.SKATE4daagse.nl.

 

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Start je sessie en help mee met het in kaart brengen van de leukste en veiligste skateroutes! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je via www.sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan