Tickets
Shop
Sprint app 01 jul 2021

De Maandchallenge van juli: net iets anders dan normaal!

In juli staat er in de Sprint app uiteraard weer een nieuwe Maandchallenge voor je klaar. Maar dit keer gaan wij niet op zoek naar één Sprinter van de maand, maar naar vier Sprinters van de maand! Je maakt deze maand vier keer kans op leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Daikin! In dit artikel leggen wij je uit hoe jij in juli elke week mee kunt doen aan de Daikin skatemaand.

Maar eerst maken we nog even de winnaar bekend van de Maandchallenge van juni. Dit is geworden Jaco! Hij heeft het Sprint skatepakket gewonnen door minimaal 35 skatekilometers af te leggen met de Sprint app. In juli hebben wij samen met Daikin een nieuwe challenge bedacht en is de opzet van de Maandchallenge net even anders dan je gewend bent. Tijdens de Daikin skatemaand maak je onder andere kans op een shorttrack-clinic en een vakantie tegoedbon t.w.v. € 250!

Let op: deze maand moet je jezelf actief aanmelden om mee te doen met één van de vier challenges en om zo kans te maken op de prijzen. Verderop in dit artikel leggen we uit hoe dit werkt.

Daikin skatemaand challenge week 1 - maandag 5 juli t/m zondag 11 juli
De eerste challenge start op maandag 5 juli. Aanmelden voor de challenge kan via de challengepagina in de Sprint app onder de naam ‘Daikin skateweek 1’. De challenge voor deze week is om minimaal één sessie van 5 kilometer te skaten met Sprint. Behaal je de challenge? Dan maak je kans op een gesigneerd item van Antoinette de Jong!

Daikin skatemaand challenge week 2  - maandag 12 juli t/m zondag 18 juli
De tweede challenge start op maandag 12 juli. De challenge voor week twee luidt als volgt: ‘Skate deze week minimaal 2 sessies op twee verschillende dagen’ en vind je onder de naam ‘Daikin skateweek 2’ in de Sprint app. In deze week maak je kans op een tegoedbon van DroomParken of Europarcs t.w.v. € 250!

Daikin skatemaand challenge week 3 - maandag 19 juli t/m zondag 25 juli
De derde challenge start op maandag 19 juli en in deze week maak je kans op een Daikin Luhtreininger. De challenge vind je onder de naam ‘Daikin skateweek 3’ en luidt als volgt: ‘Skate deze week minimaal één uur met de Sprint app’.

Daikin skatemaand challenge week 4 - maandag 26 juli t/m zondag 1 augustus
De vierde challenge start op maandag 26 juli en vind je onder de naam ‘Daikin skateweek 4’ in de Sprint app. Deze week maak je kans op een shorttrack-clinic voor 2 personen op 18 augustus 2021 in Thialf. De challenge voor week 4 luidt als volgt: ‘Skate deze week in totaal minimaal 15 kilometer’.

Heb je je aangemeld voor één of meerdere challenges en heb je deze ook weten te behalen? Heel goed! De winnaar wordt aan het einde van elke challengeweek bekend gemaakt via de mail.

Ook meedoen en kans maken?
Om deel te nemen aan de Daikin skatemaand van juli moet je jezelf actief aanmelden in de Sprint app per challenge. Volg hiervoor onderstaande stappen:

  • Open de challengepagina in de Sprint app;
  • Selecteer de challenge(s);
  • Klik op ‘Join de challenge’ om mee te doen;
  • Aangemeld? Dan kun je meteen je voortgang van de challenge zien.

De Sprint app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Doe mee met de Daikin skatemaand en maak kans op leuke prijzen! Meer informatie over de skatefunctie in de Sprint app vind je via www.sprintapp.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan