Het inlineseizoen zit er bijna op, maar voordat de wieltjes kunnen worden ingeruild voor de schaatsen worden er komend weekend nog een paar wedstrijden gereden. Zo kan men zaterdag meedoen aan de 6 Inline Challenge in Biddinghuizen voor KiKa. Lees hier hoe je alles kunt volgen.

24KiKa
De organisatie van 24KiKa heeft besloten om dit jaar geen 24-uursrace plaats te laten vinden. Om tijdens deze editie toch geld te kunnen inzamelen voor Stichting KiKa wordt op zaterdag 5 september wel de 6 Inline Challenge gehouden. Inschrijven voor 24KiKa kan hier

Stouwdam Competitie
Heerde is zaterdag het decor van de Stouwdam Competitie. Deelnemers kunnen zicht tot 03-09-2020 12.00 uur hier inschrijven. 

Van Lingen Competitie 2
In Sneek vindt zaterdag de tweede wedstrijd van de Van Lingen Competitie plaats. Inschrijven voor de wedstrijd kan hier. Inschrijven kan nog tot 03-09-20 23:59 uur.

Dave van Dam Inline-cup
In Almere vindt dit jaar de Dave van Dam Inline cup plaats. Inschrijven kan nog tot 03-09-20 23:59 uur en doe je hier.

Oomssport Skeelercup
Het gewest Zuid-Holland organiseert samen met Oomssport de regionale Jeugdskeelercup competitie. De competitie bestaat dit jaar uit drie wedstrijden: zaterdag is de wedstrijd in Warmond. Inschrijven voor de Oomssport Jeugdskeelercup kan hier. Inschrijven kan nog tot 05-09-20 10:00 uur.

De volledige kalender is hier te vinden.