Tickets
Shop
Nieuws 17 sep 2020

Hoe kan ik de laatste skeelerwedstrijden volgen?

Nog een weekend skeeleren voordat volgende week de ijzers voor de eerste keer weer voor een wedstrijd ondergebonden worden. Met het Radboud Internationaal Toernooi ligt er nog een heel weekend van wedstrijden te wachten. De regionale competities sluiten af in Zuilichem en Nijeveen.

Foto : Eline Hooghiemstra

Radboud Internationaal Toernooi (18 t/m 20 september)
Het driedaagse Radboud Internationaal Toernooi heeft voor skaters veel te bieden: wedstrijden op de gecoate piste in Wervershoof (200 meter) en op de baan in Medemblik (405 meter of 270 meter). Een programma met diverse onderdelen en voor het eerst ook een volwaardige seniorencompetitie. Op zaterdag vindt tevens de finale van de Van Lingen Competitie plaats. Meer informatie vind je hier of lees het nieuwsartikel.

Regiowedstrijden Nijeveen en Zuilichem (19 september)
De laatste skeelerwedstrijden van het verkorte zomerseizoen worden zaterdag gehouden in Nijeveen en Zuilichem. De Stouwdamcompetitie sluit af in Nijeveen, terwijl de regiocompetitie op de 200-meterbaan in Zuilichem het seizoen afsluit. 

Volgende week...
Nog een weekje wachten en dan vinden de eerste schaatswedstrijden van het nieuwe seizoen plaats. Het kunstrijden trapt af met de Nebelhorn Trophy in het Duitse Oberstdorf. In Nederland begint het schaatsseizoen met de mass start in Leeuwarden op vrijdagavond en de openingswedstrijd van de KNSB Cup shorttrack in Heerenveen op zaterdag. 

Bekijk hier de volledige wedstrijdkalender.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan