Tickets
Shop
Nieuws 29 okt 2020

Worldstream wordt naamgever team Leerdam en Verweij

Het schaatsteam van Jutta Leerdam en Koen Verweij komt het komende seizoen uit onder de naam Team Worldstream. Het IT-bedrijf is de hoofdsponsor geworden en vervangt daardoor Team NXTGEN., dat in eerste instantie de naam van de ploeg was.

Foto : Glenn Wassenbergh

Het team, dat onlangs een licentie van de KNSB heeft gekregen, is uitgebreid van zes naar negen schaatsers. Naast Leerdam en Verweij bestaat de ploeg uit Aron Romeijn, Thomas Geerdinck, Teun de Wit, Isabelle van Elst, Ineke Dedden, Roza Blokker en de Australiër Daniel Greig.

"We hebben aan Worldstream een fantastische partner die het in deze coronatijd gelukkig commercieel goed blijkt te doen en extra heeft meegedacht en meegeholpen. Hier zijn wij Worldstream zeer dankbaar voor. Nu is het tijd om samen te bouwen aan een succesvolle toekomst", zegt Koen Verweij.

Ook Jutta Leerdam is blij met de nieuwe hoofdsponsor "Het is zo mooi dat een bedrijf als Worldstream er met de volle honderd procent voor gaat en met ons dit avontuur aangaat naar de Olympische Spelen van 2022. Samen gaan we voor niets minder dan de winst."


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan