Tickets
Shop
Nieuws 23 okt 2020

Royal A-ware met Zaanlander-kaas nieuwe sponsor langebaanploeg Anema

Royal A-ware is komend seizoen met Zaanlander-kaas de nieuwe sponsor van de langebaanploeg onder leiding van coach Jillert Anema. Vanwege de coronacrisis moest easyJet deze zomer na twee jaar afhaken als hoofdsponsor. Royal A-ware is al langer sponsor van het marathonteam, maar breidt dat nu uit naar de langebaan.

De langebaanploeg zal vanaf nu door het leven gaan als Team Zaanlander. Het damesteam bestaat uit Irene Schouten, Marijke Groenewoud, Carien Kleibeuker, Kelly Schouten, Maaike Verweij en Elisa Dul. Het herenteam wordt gevormd door Jorrit Bergsma, Arjan Stroetinga, Bob de Vries, Jordy Harink, Crispijn Ariëns, Sjoerd den Hertog, Victor Ramler en Jos de Vos. Coach Anema reageert verheugd op de nieuwe ontwikkelingen rond zijn team. "We zien het schaatsseizoen als Team Zaanlander met heel veel vertrouwen tegemoet", laat hij weten in een persbericht. 

Topman Jan Anker betoogt dat zijn bedrijf de schaatssport een 'warm hart' toedraagt. "We zijn een oer-Hollands familiebedrijf en we breiden de samenwerking nu uit naar de langebaan. Ik ben blij dat we op deze manier een impuls kunnen geven aan deze fantastische sport." In juli werd al bekend dat de vrouwentak van de marathonploeg voortaan onder de naam Friesblond/ZiuZ gaat rijden. Friesblond is een eigen merk van het zuivelbedrijf. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan