Tickets
Shop
Nieuws 19 nov 2020

Nieuwe sponsor Team IKO stelt logo-plekken beschikbaar aan KiKa

Team IKO heeft per direct een nieuwe sponsor aan het team verbonden tot en met de Olympische Spelen van 2022. Wie deze nieuwe sponsor is, wordt pas aan het eind van het huidige seizoen bekendgemaakt. Het bedrijf stelt tot die tijd de logo-plekken op het schaatspak beschikbaar aan KiKa met als doel om zoveel mogelijk deelnemers te werven voor het evenement op de Weissensee in 2022.

Foto : Glenn Wassenbergh

"Sommigen van ons hebben helaas van heel dichtbij gezien wat een vreselijke ziekte zoals kinderkanker betekent voor een gezin, dat motiveert natuurlijk extra om iets voor KiKa te doen", aldus Martin ten Hove, trainer en samen met zijn broer Erwin oprichter van Team IKO. "Wij vinden het fantastisch dat onze nieuwe sponsor dit mogelijk maakt en wij hopen met onze gezamenlijke inzet het Schaats voor KiKa-evenement in 2022 meer allure en aantrekkingskracht te bezorgen."

Het team wil meer doen dan alleen laten zien dat ze KiKa een warm hart toedraagt. De schaatsers gaan zich inzetten om zoveel mogelijk mensen te motiveren om in januari 2022 de Alternatieve Elfstedentocht voor KiKa te schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. Het evenement is komend jaar vanwege corona gecanceld, maar inschrijven voor 2022 is vanaf vandaag mogelijk via www.schaatsvoorkika.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan