Tickets
Shop
Nieuws 28 mrt 2020

ISU laat WK Kunstrijden van 2018 herbeleven via livestreams

Hoewel de ISU WK Kunstrijden vorige week niet door konden gaan zoals gepland vanwege de uitbraak van het coronavirus, zal de ISU schaatsfans de mogelijkheid bieden om de opwinding en mooie prestaties van de wereldkampioenschappen van 2018 opnieuw te beleven.

Foto : International Skating Union

Deze kampioenschappen werden destijds gehouden in Milaan, in Lombardije, een regio die bijzonder hard getroffen is door de coronacrisis. Het gehele toernooi wordt nog een keer uitgezonden via livestreams. De ISU draagt deze niet alleen op aan het gastland Italië, maar ook aan al diegenen die lijden aan of de ziekte wereldwijd bestrijden, in de hoop dat de situatie zo snel mogelijk zal worden hersteld. "We hopen dat deze streams een moment van vreugde en geluk zullen bieden tijdens deze moeilijke tijden", aldus de internationale schaatsunie.

Vanaf vandaag gaat er een week lang elke dag om 12.00 uur een programmaonderdeel 'in première' op het YouTube-kanaal van de ISU. Te beginnen met de korte kür van de paren, gevolgd door de vrije kür op zondag. Maandag beginnen de vrouwen aan hun toernooi, daarna starten het ijsdansen en de mannen. Op zondag 5 april sluit het gala de wereldkampioenschappen van 2018 af. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan