Tickets
Shop
Nieuws 23 mrt 2020

Bakker en Vis aan het roer van Team Bewustwinkelen.nl/TEKLAB

Marja Vis keert terug in het (marathon)schaatsen. De Nederlands kampioene allround en olympiër van 2002 wordt komend seizoen samen met Johan Bakker ploegleider van Team Bewustwinkelen.nl/TEKLAB. Bakker kwam zelf afgelopen jaar nog uit in de beloftendivisie.

Foto : Soenar Chamid

Bakker is meerdere jaren ploegleider geweest van Team Nedflex en Vis reed tussen 2002 en 2008 af en toe marathonwedstrijden, waarin zij een twee keer in de top tien eindigde. Met Bakker denkt de ploeg veel marathonervaring binnen te kunnen halen en de ploegleiders hopen elkaar goed aan te vullen met als doel jonge talenten klaar stomen voor de Topdivisie. Naast de vernieuwde begeleiding zullen Rienke Boonstra en Olin Verhoog de ploeg komen versterken.

Team Bewustwinkelen.nl/TEKLAB zal ook komende winter met een Topdivisie- en beloftenteam aan de start staan. In de Topdivisie blijft Paula Konijn de ploeg trouw en stapt Boonstra over van Het Leontienhuis. De ploeg is nog op zoek naar aanvullende rijdsters. Bij de beloften is het team al wel rond. Iris Jansen en Dewi Nicolai krijgen gezelschap van Eva Riemersma-van Rheenen, die doorstroomt vanuit de satellietploeg. Als vierde rijdster komt Verhoog over van Team Holland Jersey. 

Klik hier voor het transferoverzicht marathon.

Dit bericht bekijken op Instagram

⚠️ Nieuws! ⚠️ Komend seizoen zullen Johan Bakker en Marja Vis langs de baan staan als de nieuwe ploegleiders van ons team! Johan Bakker zal bij een hoop marathonschaatsers wel bekend zijn. Afgelopen seizoen was hij namelijk nog actief in het heren beloftenpeloton. Komend seizoen versterkt hij onze ploeg met heel veel marathonervaring. Daarnaast brengen we Marja Vis weer terug op het ijs! De oud langebaanschaatsster werd Nederlands kampioen Allround en heeft deelgenomen aan de Olympische Winterspelen in Salt Lake City. Ook heeft ze een aantal top 10 plaatsen weten te behalen in het marathonpeloton. Dit duo hoopt elkaar goed aan te vullen met als doel jonge talenten klaar stomen voor de topdivisie 💥 Iris en Dewi blijven bij de beloftenploeg van het team. Eva komt over vanuit de satellietploeg en brengt veel ervaring binnen de ploeg. Als vierde rijdster komt Olin Verhoog over van Holland Jersey! Met haar komst is de B-ploeg compleet 😋 Bij de topdivisie dames is het Paula die bij de ploeg blijft. Als nieuwe rijdster komt Rienke Boonstra over van Het Leontienhuis. We zijn nog bezig om het A-team compleet te maken met leuke rijdsters 😊 #bewustwinkelen #teklab #meermarathon #trainingsmaatje

Een bericht gedeeld door Team Bewustwinkelen.nl/TEKLAB (@teambewustwinkelen.nl) op


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan