Tickets
Shop
Nieuws 08 jun 2020

Autobedrijf Van Ramshorst nieuwe hoofdsponsor Team BlueDune

Marathonteam BlueDune heeft een nieuwe hoofdsponsor aan zich weten te binden. Het gaat om Autobedrijf Van Ramshorst, dat vanaf komend seizoen ook een prominente plek op de ploegkleding zal krijgen. De ploeg gaat verder onder de naam Team Van Ramshorst / BlueDune.

Foto : Vincent Riemersma

Het team is erg blij met een nieuwe samenwerking in de onzekere coronacrisis. "Met Van Ramshorst Renault kunnen we de stappen maken die we willen", aldus ploegleider Martin van de Pol. "Het is fijn om deze enthousiaste sponsoren achter ons te hebben staan."

Autobedrijf Van Ramshorst Renault is gevestigd in een opvallend pand langs de A28 in Nijkerk en heeft door zijn gunstige ligging een groot bereik in heel Nederland. De eigenaar van het bedrijf is geen familie van de nieuw aangetrokken Laura van Ramshorst, maar wel een bekende. Het bedrijf stond namelijk afgelopen jaar al op haar schaatspak en auto. "Helemaal na de overwinning van de Alternatieve Elfstedentocht wilden we niets liever dan goed zichtbaar op het schaatspak staan”, vertelt de eigenaar trots.

#nopressure
De topdivisieploeg van Van Ramshorst / BlueDune bestaat komend seizoen uit Linda Halling, Anne Tauber, Laura van Ramshorst en Femke Mossinkoff. Tauber en Van Ramshorst zijn de nieuwe aanwinsten, terwijl Mossinkoff de interne stap hogerop zet vanuit de beloftenploeg. Ook in de beloftendivisie blijft het team actief. Met Roos Tabak, Demi Huiden, Andrea de Jong en Eline Jansen beschikt het team over jonge talenten en de nodige ervaring. Het team heeft als motto #nopressure.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan