Tickets
Shop
Schaatsers op social 22 jul 2020

Schaatsers op social: Babynieuws en aanzoek voor Schouten

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

We beginnen met vrolijk 'babynieuws'. Diane Valkenburg is voor de tweede keer moeder geworden van een dochtertje. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Sophie!

Ook mooi nieuws in huize De Vries, waar Douwe voor de tweede keer vader hoopt te worden. Douwe en Yanna verwachten in december een broertje voor Melle te verwelkomen. Gefeliciteerd!

Anni Friesinger-Postma maakt een familietochtje in Friesland met man Ids en hun twee kinderen Elisabeth en Josephine. 

Over familiekiekjes gesproken: hier hebben shorttracktalenten Michelle en Xandra Velzeboer een innig onderonsje.

Dit bericht bekijken op Instagram

genieten met xannie❤️

Een bericht gedeeld door Mies (@michellevelzeboer) op

De schaatsers van Team Jumbo-Visma genieten inmiddels van hun vakantie. Sven Kramer vermaakt zich op Vlieland met dochtertje Kae. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Beach day🌞 #vlieland #family

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op


Marathonschaatsster Emma Engbers is letterlijk 'on top of the world'. Geen misselijk klimmetje.

Rutger Tijssen, programmamanager van TalentNED, bezocht samen met zijn zoon Viego een andere hele steile beklimming: Col d'Aubisque.

De schaatsers van het Development Team Fryslan hebben de afgelopen week een trainingskamp belegd in de heuvels rondom Winterberg.

Yes, yes, yes, zei Irene Schouten (hoogstwaarschijnlijk) toen haar vriend Dirkjan haar ten huwelijk vroeg. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Op het circuit van Zandvoort mochten de inlineskaters dinsdagavond hun geluk beproeven om het parcours voor het Daikin NK Marathon en 100 meter sprint te testen. Zo te zien genoten de rijders allemaal enorm van deze locatie.

Tot slot nog een herinnering van Rianne de Vries aan Lara van Ruijven, die woensdagavond een laatste eerbetoon krijgt bij Thialf.

Dit bericht bekijken op Instagram

Memories ❤️

Een bericht gedeeld door Rianne de Vries (@riannedvries) op


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan