Tickets
Shop
Nieuws 31 jan 2020

Team WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev versterkt zich met Vriend

Jesse Vriend zal komend marathonseizoen verschijnen in de kleuren van Team WBB Dakkapellen / Greenwood-liev. Dat maakt zijn nieuwe ploeg bekend via Instagram. Vriend maakt de overstap van Team PGMBakker-Stehmann-Viking en heeft inmiddels twee jaar ervaring binnen de Topdivisie.

Foto : Soenar Chamid

Nog voor het vertrek naar de Weissensee tekenden Ruurd Dijkstra en Johan Knol al voor een jaar bij. Er wordt ook gekeken of Jasper Bugter de stap van de beloftenploeg naar de Topdivisie kan gaan maken. Bugter won de laatste doorstroomwedstrijd in Heerenveen en reed goede wedstrijden op de Weissensee, met een 29e plek bij het ONK en een 31e plek bij de Alternatieve Elfstedentocht.

"Het aantrekken van Jesse Vriend en het doorstromen van Jasper Bugter past in de visie van het team, waarbij het team de rijders wil helpen om zichzelf en het team verder te ontwikkelen", meldt de ploeg op sociale media. "Ten aanzien van de verdere invulling van het team worden nog gesprekken gevoerd."

Klik hier voor het transferoverzicht marathon.

Dit bericht bekijken op Instagram

Team WBB-dakkapellen / Greenwood-liev versterkt zich voor het seizoen 2020-2021 met de komst van Jesse Vriend. Jesse is afkomstig van Stehmann-Viking en heeft inmiddels 2 jaar ervaring binnen de topdivisie. Naast Jesse, Johan Knol em Ruurd Dijkstra wordt er ook gekeken of Jasper Bugter de stap naar de topdivisie kan gaan maken. Jasper kent een sterk seizoen bij de beloften. Naast dat hij de doorstroom wedstrijd in Heerenveen wist te winnen, heeft Jasper ook aangetoond dat hij op natuurijs prima uit de voeten kan. Jasper heeft goede wedstrijden gereden op de Weissensee, met een 29e plek bij het ONK en een 31e plek bij de Alternatieve Elfstedentocht. Het aantrekken van Jesse Vriend en het doorstromen van Jasper Bugter past in de visie van het team, waarbij het team de rijders wil helpen om zichzelf en het team verder te ontwikkelen. Ten aanzien van de verdere invulling van het team worden nog gesprekken gevoerd. #schaatsen #marathon #marathonschaatsen #transfer #meermarathonö

Een bericht gedeeld door Wbb dakkapellen/Greenwood-Liev (@de_snelleijzers) op

 


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan