Tickets
Shop
Nieuws 23 jan 2020

Royal A-ware en Okay Fashion & Jeans slaan handen ineen

Royal A-ware en Okay Fashion & Jeans gaan volgend seizoen gezamenlijk een marathonploeg sponsoren. Het team komt onder leiding van trainer Jillert Anema en zal bestaan uit rijders van beide ploegen.

Foto : Hidde Muije

Jorrit Bergsma, Arjan Stroetinga, Crispijn Ariëns en Sjoerd den Hertog hebben inmiddels hun contract getekend voor de nieuwe ploeg en met andere schaatsers wordt op dit moment nog gesproken. CEO Jan Anker van Royal A-ware is verheugd met de samenwerking. "Afgelopen jaren heeft Royal A-ware de marathonschaatsploeg met volle overtuiging ondersteund, we zijn trots op het team en de goede resultaten die zij hebben bereikt."

"We zijn ervan overtuigd dat we met nieuwe sponsor Okay Fashion & Jeans weer een impuls kunnen geven aan deze fantastische sport." CEO Edward van Dijk van Okay Fashion & Jeans en tevens teammanager van de nieuwe ploeg bevestigt dit: "Zowel Royal A-ware als Okay Fashion & Jeans dragen de marathonsport een warm hart toe en zijn al jaren actief betrokken. We gaan ervan uit dat deze gezamenlijke sponsoring positief effect zal hebben op de schaatsers en de marathonsport in het algemeen."

Robert Post, die voor dit seizoen een tweejarige verbintenis tekende bij Okay Fashion & Jeans, zal niet overstappen naar de nieuwe fusieploeg. De Groninger liet aan RTV Noord weten 'geen warm gevoel' te krijgen bij de plannen. Bij welke ploeg zijn toekomst zal liggen is op dit moment nog niet zeker. 

Bekijk hier het transferoverzicht marathon.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan