Tickets
Shop
Nieuws 02 feb 2020

Eerste Nederlandse deelnemers voor De Zilveren Bal

De organisatie van De Zilveren Bal in Leeuwarden heeft de eerste Nederlandse deelnemers voor de jubileumeditie van 11 maart 2020 bekendgemaakt. Onder meer Jesper Hospes, Michelle de Jong, Dione Voskamp en Aron Romeijn zullen aan de vijfde editie van het sprintersbal meedoen.

Foto : Vincent Riemersma

Hospes en De Jong stonden in eerdere edities van het seizoensslot al op het podium. Hospes zelfs tot drie keer toe. Zij zijn naast titelverdedigers Yuma Murakami en Angelina Golikova tot nu toe de grootste namen aan de start van het toernooi. Zowel Golikova als Murakami verkeren ook dit seizoen in bloedvorm.

Al eerder meldde de Canadees Laurent Dubreuil zich aan en ook de Russische junior Artem Arefyev is een goede kanshebber op de overwinning. Angelina Wocjik en Konami Soga zijn kanshebbers voor een goede eindklassering bij de vrouwen. Er is dit jaar vanuit het buitenland meer interesse dan ooit tevoren. De organisatie maakt de komende weken meer topsprinters bekend. Kaarten voor De Zilveren Bal zijn online verkrijgbaar en aan de kassa van de Elfstedenhal in Leeuwarden. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan