Tickets
Shop
Nieuws 23 apr 2020

Fortune Coffee zet stap naar Topdivisie en trekt Floortje Mackaij aan

Na een succesvol jaar in de beloftendivisie zal schaatsploeg Fortune Coffee komend seizoen gaan acteren in de Topdivisie van het marathonschaatsen. Hoofdsponsor Fortune Coffee heeft zich voor de komende twee seizoenen aan de ploeg verbonden. Ook in de beloftendivisie blijft de ploeg actief.

Foto : Soenar Chamid

Met Brit Qualm, Claudia Oranje en Rosalie Huisman blijft de kern van de ploeg behouden. De drie vrouwen maken met de ploeg de overstap van de beloften naar de hoogste divisie. Ploegleider Remco de Mik heeft daarnaast Floortje Mackaij weten aan te trekken voor de topdivisieploeg. De 24-jarige Mackaij komt over van Lasaulec, waar ze afgelopen seizoen met een beloftenummer als invalrijdster actief was. In de zomer fietst ze bij Team Sunweb. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Schaatsseizoen 2020/2021 zal team Fortune Coffee met twee teams mee gaan doen aan de landelijke marathoncompetities. Een team bij de dames beloften- en topdivisie. Op dit moment hebben we drie nieuwe teamleden, namelijk Eva van Til, Iris Tiben & Floortje Mackaij. Beloftendivisie: Heleen van der Hulst, Eva van Til & Iris Tiben. Topdivisie: Brit Qualm, Claudia Oranje, Rosalie Huisman & Floortje Mackaij. Ploegleiders: Remco de Mik & Gé Wijnands. Ondersteuning: Richard Sijm Sponsoren; Fortune Coffee (komende 2 jaar hoofdsponsor), Oomssport, ViV Suits & Shirts, Timmerfabriek Maaldrift, Kool & van Jole Schilder- en behangwerken, Van Dijk Korteland klimaatbeheersing, Auto-Didact & Bioracer.

Een bericht gedeeld door Schaatsteam Fortune Coffee (@teamfortunecoffee) op

Bij de beloftenploeg blijft Heleen van der Hulst bij de ploeg. Iris Tiben en Eva van Til zijn de nieuwe rijdsters. 

Bekijk hier het transferoverzicht marathon.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan