Tickets
Shop
Nieuws 12 sep 2019

Wanneer opent welke kunstijsbaan?

Schaatsen uit het vet en de handschoenen aan! Het schaatsseizoen staat voor de deur en dat betekent ook dat de ijsbaan bij jou in de buurt binnenkort weer de deuren opent. We zetten hieronder voor jou op een rijtje vanaf wanneer je waar weer terecht kan deze winter.

Foto : Mady Kleeven

September
Thialf in Heerenveen is op zaterdag 14 september de eerste ijsbaan die opengaat voor publiek. Leisure World in Dronten volgt op zaterdag 21 september en de Elfstedenhal in Leeuwarden op zondag 22 september. Vanaf vrijdag 27 september gaan de deuren open van IJsbaan Twente in Enschede. Op zaterdag 28 september kun je terecht bij De Vechtsebanen in Utrecht, IJsbaan Haarlem, De Westfries in Hoorn en Sportboulevard Dordrecht. In Nijmegen opent Triavium op maandag 30 september. 

Oktober
Op zaterdag 5 oktober barst het schaatsplezier los in Schaatshal Leiden, Kardinge in Groningen en De Uithof in Den Haag. In Zoetermeer gaat Silverdome open op donderdag 10 oktober. Op vrijdag 11 oktober is het de beurt aan De Meent Bauerfeind in Alkmaar en IJssportcentrum Eindhoven. Vanaf zaterdag 12 oktober ben je welkom op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg, De Scheg in Deventer, Sportiom in Den Bosch en (afhankelijk van het weer) op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Zondag 13 oktober gaat het los bij Kunstijsbaan Breda. 

November
De Schaatsbaan Rotterdam is vanaf zaterdag 30 november weer te bezoeken. Op die dag start ook het seizoen op Flevonice in Biddinghuizen. 

De overdekte ijsbaan van Glanerbrook in Geleen is het hele jaar open, wanneer de 400-meterbuitenbaan opengaat, is nog niet bekend. 

Alle informatie over de ijsbanen vind je hier


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan