Tickets
Shop
Nieuws 29 jan 2020

Wat te doen tijdens de onderwijsstaking? Ga goedkoop schaatsen!

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari houdt het onderwijs een landelijke staking. Dit betekent voor veel leerlingen een vrije dag. Weet jij al wat je gaat doen op deze vrije dagen? Wij hebben wel een tip!

Een aantal ijsbanen biedt tijdens deze dag leuke acties en/of kortingen aan, waardoor kinderen mee kunnen doen aan leuke activiteiten of voor een gereduceerd tarief kunnen gaan schaatsen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de diverse banen die wat aanbieden op deze schoolvrije dag:

Thialf - Heerenveen
In Thialf betaal je (11:30 tot 15:00 uur) slechts € 4,- voor het entreekaartje én krijgen de kinderen er ook nog een glas limo bij! 

De Uithof - Den Haag
Op De Uithof in Den Haag kunnen kinderen genieten van een volledig dagprogramma vol plezier. In de ochtend kan je leren skiën, snowboarden of schaatsen en in de middag karten en games of klim- en klauterplezier. Ouders kunnen hun kinderen gewoon afzetten en aan het einde van de dag weer ophalen. Kijk hier voor meer informatie.

Ireen Wust IJsbaan - Tilburg
De kunstijsbaan in Tilburg is op donderdag én vrijdag extra geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Voor € 6,70 per persoon kunnen ouders en kinderen in Tilburg genieten van het ijspret.

Jaap Edenbaan - Amsterdam
Een entreekaartje voor jeugd tot en met 15 jaar kost donderdag én vrijdag maar €1,- Heb je geen eigen schaatsen? Huur deze dan bij Watermansport voor maar €3,50 per dag!

Elfstedenhal - Leeuwarden
Op donderdag & vrijdag kan de jeugd (t/m 17 jaar) schaatsen voor maar € 5,00!  
Op vrijdagochtend 31 januari is de Blauwe Hal extra geopend van 09:00 tot 11:30 uur! 

Schaatshal Leiden
In de schaatshal in Leiden kan de jeugd (t/m 12 jaar) voor maar €2,50 gaan schaatsen. Openingstijden: donderdag 30 januari (10.30-15.00u) en vrijdag 31 januari (10.30-12.30u). 

Silverdome Zoetermeer
Op vrijdag 31 januari is de ijshockeybaan extra geopend vanaf 10:30 tot 15:30 uur. Voor € 5,- per persoon kunnen ouders en kinderen in discosferen genieten van het ijspret.

IJsbaan Haarlem
Tijdens de onderwijsstaking schaats je bij ijsbaan Haarlem voor een gereduceerd tarief van €3,50. 

Optisport Sportboulevard Dordrecht
De kunstijsbaan in Dordrecht is op vrijdag extra geopend van 08.00 tot 14.30 uur. Voor € 4,- per persoon kunnen ouders en kinderen in Dordrecht genieten van het ijspret.

IJsbaan De Meent Bauerfeind - Alkmaar
Op de IJsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar kan je de gehele dag schaatsen voor maar € 2,65 per persoon. Speciaal op deze dag organiseert De Meent voor de kinderen de ICE Games van 12.00 tot 15.15 uur. Onder begeleiding van ervaren trainers kunnen zij zich vermaken met curling, biatlon, ICE Bikes, ijshockey en sjoel de puck! 

De Scheg - Deventer
Voor € 9,50 krijg je bij de Scheg in Deventer entree tot de ijsbaan of het zwembad. Daarnaast krijg je voor dat bedrag ook nog wat te eten en te drinken. 

Schaatsbaan Rotterdam
Op 30 & 31 januari kan je op de schaatsbaan Rotterdam tot 16.00 uur gaan schaatsen voor maar € 5,-. Heb je nog geen schaatsen? Geen probleem, deze kan je ook huren voor € 5,-. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan