Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

Na het schaatsseizoen is het tijd voor wat 'quality time' met het gezin. Zo ook voor Sven Kramer, die op vakantie in Zwitserland met zijn dochter genoot van het uitzicht. 

Dit bericht bekijken op Instagram

quality time

Een bericht gedeeld door sven kramer (@svenkramer) op

De Noorse collega's van Kramer gingen ook op pad, maar kozen daarbij wel voor nogal uiteenlopende bestemmingen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Windy? YES.

Een bericht gedeeld door Håvard Bøkko (@havardbokko) op

De Nederlandse shorttrackdames zijn na de successen op het WK ook wel toe aan een vakantie. 

Maar voor het zover is wachtte voor Laurent Dubreuil en Dione Voskamp nog De Zilveren Bal. Beide schaatsers genoten van de show tijdens 'the coolest skating experience'. 

In Calgary werden afgelopen weekend de Oval Finals verreden. Na afloop reed Joost Born nog stukje verder het land in.

Zien we hier oude snelheid, huidige snelheid en toekomstige snelheid? Bonnie Blair en haar dochter hadden een korte ontmoeting met Nao Kodaira.

Heeft Jouke Hoogeveen zijn nieuwe roeping gevonden?

Terwijl de schaatsers het seizoen hebben afgesloten, zijn de kunstrijders nog volop bezig! Lenne van Gorp behaalde in Luxemburg haar eerste podiumplaats in de juniorencategorie. Gefeliciteerd! 

Team Nuyt haalde met de veiling van diverse sportitems geld op voor de Paulien van Deutekom Foundation. Het totaalbedrag van bijna €50.000 was reden genoeg om er een drankje op te doen.