In Otterlo vindt zaterdag alweer de laatste KNSB Marathon Cup van het seizoen plaats, terwijl er in Heerenveen alweer een wedstrijd geschaatst wordt. Lees hier hoe je alle wedstrijden kunt volgen.

KNSB Marathon Cup finale (20 juli)
De KNSB Cup in Otterlo is alweer de laatste van het seizoen. Bij deze wedstrijd zal er naast de dagzege ook gestreden worden om het klassement. De dames beginnen om 16.30 uur, tussendoor komen enkele schaats- en skeelertoppers in actie tijdens de Gouden Luctra en vanaf 19.00 uur zijn de heren aan de beurt. De toegang is gratis. Meer informatie vind je hier.

Open Gelderse Kampioenschappen (20 juli)
Voorafgaand aan de KNSB Cup in Otterlo vinden de Gelderse Kampioenschappen plaats. Vanaf 12.30 uur komen de jeugdcategorieën in actie, vanaf 13.30 uur de junioren en masters. Check hier voor meer informatie.

Thialf Summer Cup 2019 (20 juli)
Ter afsluiting van de Road to Ice Camp - een volledig programma om inlineskaters te introduceren aan langebaanschaatsen en shorttrack - vindt er zaterdag een wedstrijd in Thialf plaats voor de deelnemers hieraan. De Summer Cup is een initiatief vanuit de Thialf Academy in samenwerking met de Koninklijke IJsvereniging Thialf en wordt ondersteund door ISU Development. De wedstrijd begint om 16.30 uur. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Veluwe skeeler toertocht (20 juli)
Deze toertocht is uitgezet door ervaren skeeleraars over mooi asfalt. Deelnemers krijgen een routekaartje mee en kunnen kiezen uit 30 - 60 - 90 kilometer. Inschrijven kan op de dag zelf.

Klik hier voor de volledige kalender.