Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

De Poolse sprinter Piotr Michalsky laat zien dat hij ook buiten het ijs talent heeft.

In Canada wordt er momenteel al hard getraind voor de langere afstanden… toch?

Het Canadese team lijkt erg 'relaxed' in aanloop naar de derde World Cup.

Dit bericht bekijken op Instagram

Relaxed vibes before World Cup 3

Een bericht gedeeld door Laurent Dubreuil (@laurent_dubreuil) op

 Veel schaatsers en inlineskaters stapten deze week de fiets op!

Dit bericht bekijken op Instagram

Niks veranderd 😜 . Tegenwoordig mountainbike ik voor de fun en training, ‘vroeger’ was het serious business. Rechts een foto van mijn eerste wedstrijd op de mountainbike, ik was een jaar of 7 en mega fanatiek. Ondertussen ben ik alweer 10 jaar gestopt maar nog steeds ben ik als een kind zo blij als ik de natuur in kan op mijn mountainbike. Het liefst knal ik van de gekste bergen naar beneden en pak ik iedere kans om te springen. Dat is voor mij vrijheid 😍 . ——— #mountainbike #fun #crazygooddays #cycling #extremesport #speed #altijdleuk #wateenweer #wheelie #offroad #buitenspelen #vroeger #athlete #sport #sportmotivation #springen #gekdoen #freedom #freeyourmind

Een bericht gedeeld door Aron Romeijn (@aronromeijn) op

Ook Irene Schouten maakte een fietstochtje, maar dan op Tenerife. Zij en een aantal andere schaatsers genieten daar momenteel van een trainingsschema in een prachtige omgeving!

Rutger Tijssen, trainer van het Chinese juniorenteam, is inmiddels gearriveerd in Kazachstan.

Doordat een hoop schaatsers zich hebben afgemeld voor de World Cup in Nur-Sultan en Nagano krijgen jonge talenten een eerste kans op het grote podium!

 

Door Nemo Schillemans - Laatste update op 26 dec 2019 om 10:27