Na broer Ronald heeft ook Michel Mulder zijn contract bij Team Reggeborgh met één jaar verlengd. De Zwollenaar gaat aan zijn elfde jaar bij coach Gerard van Velde beginnen. Wesly Dijs tekent eveneens voor nog een seizoen bij de ploeg.

"Ik had sowieso zin om nog een jaar door te gaan en ik ben blij dat dat kon bij Reggeborgh", zegt de 33-jarige Mulder. "Ik heb afgelopen seizoen weer een stap gemaakt door het wereldbekercircuit te rijden. Dit jaar wil ik me daar weer voor plaatsen en dan wil ik beter mee doen op de 500 meter."

De 23-jarige Dijs kwam vorig seizoen bij de sprintploeg van Van Velde. "Ik vind het mooi dat ik nog een jaar bij zo'n goede ploeg mag schaatsen. Daar ben ik heel blij mee", zegt Dijs. Afgelopen jaar verbeterde hij zijn persoonlijke records op de 500, 1000 en 1500 meter en reed hij in Hamar zijn eerste World Cup. "Ik hoop komend seizoen bij de eerste vijf te eindigen op het kwalificatietoernooi zodat ik naar de World Cups kan."

Team Reggeborgh verwelkomde een week geleden twee nieuwe rijders: Janno Botman en Mika van Essen. Eerder deze maand verlengde Ronald Mulder zijn contract met één jaar en zetten Kai Verbij en Dai Dai N'tab hun handtekening onder een overeenkomst tot en met de Olympische Spelen in 2022.

Bekijk hier het transferoverzicht langebaan.