Tickets
Shop
Nieuws 04 apr 2019

Team Reggeborgh legt Dai Dai N'tab tot en met 2022 vast

Na Kai Verbij heeft ook Dai Dai N'tab zijn contract met Team Reggeborgh verlengd. De sprinter tekende voor drie jaar bij en weet zich verzekerd van de steun van het team tot en met de Olympische Spelen van 2022.

Foto : Sander Chamid

De 24-jarige N'tab heeft een wisselvallig seizoen achter de rug, dat hij afsloot met een achtste plaats op de WK Afstanden. Eerder won hij tweemaal de Nederlandse titel op de 500 meter en in 2018 werd hij Nederlands kampioen sprint. Door een diskwalificatie op het olympisch kwalificatietoernooi eind 2017 moet N'tab nog minimaal drie jaar wachten op een olympisch debuut. In de komende jaren zal hij bij Team Reggeborgh daarnaartoe gaan werken. 

Trainer en coach Gerard van Velde heeft veel vertrouwen in zijn pupil. "Dai Dai is een enorm talent en een belangrijk onderdeel van ons team. Het wordt nu tijd dat hij zijn kwaliteiten gaat omzetten van incidentele prestaties naar een aaneenschakeling van topprestaties. Dankzij Reggeborgh kunnen we in alle rust werken aan de prestatiecurve van Dai Dai."

N'tab is ook zeer tevreden met zijn verlenging: "Ik voel me volledig gesteund door Gerard en het team. Zij hebben gezorgd voor een optimale topsportstructuur waarmee we alle facetten van het sprinten kunnen analyseren en verbeteren. Ik heb nog lang niet alles uit mijn mogelijkheden gehaald. Ik wil meedoen met de absolute top in de komende jaren. Ik kan niet wachten tot het seizoen weer gaat beginnen."

In februari tekende Kai Verbij al een overeenkomst voor drie jaar bij Team Reggeborgh. Wat Ronald Mulder, Michel Mulder, Pim Schipper, Wesly Dijs en Gerben Jorritsma gaan doen, is nog niet bekend. 

Bekijk hier het transferoverzicht langebaan.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan