Live
Shop
Nieuws 05 apr 2019

Peter Michael promoveert naar Okay Fashion & Jeans/Interfarms

Peter Michael zal vanaf komend seizoen uitkomen voor Team Okay Fashion & Jeans/Interfarms. De Nieuw-Zeelander kwam afgelopen seizoen al uit voor Team Brokers Flexibles, de opleidingsploeg van Okay. Dat team houdt echter op te bestaan.

Foto : Soenar Chamid

Michael won afgelopen seizoen de marathon in Dronten en was het gehele seizoen veelvuldig in de aanval te zien. Hij reed zich in de kijker van Team Okay en teammanager Edward van Dijk, die hem dan ook een vast contract besloot te geven. De verbintenis gaat per direct in, aangezien Michael ook actief zal zijn tijdens het inlineskaten. De opleidingsploeg bestond verder uit Bart van der Vlugt, die naar Skate4AIR vertrok, Jasper Bovenhuis en Ruurd Dijkstra.

Met Michael bestaat het team van ploegleider Peter de Vries uit zes rijders en mogelijk komt daar nog een zevende bij. Als Simon Schouten besluit zijn schaatscarrière te vervolgen, zal hij komend seizoen uitkomen voor Okay Fashion & Jeans/Interfarms. Schouten wil zich de komende periode richten op het uitbreiden van het familiebedrijf.

Bekijk hier het transferoverzicht marathon. 


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan