Tickets
Shop
Nieuws 01 jun 2018

Friesland Lease nieuwe sponsor van Team IKO

Team IKO heeft in Friesland Lease een nieuwe partner gevonden die het schaatsteam gaat ondersteunen. De sponsorovereenkomst met het leasebedrijf uit Drachten geldt voor de komende vier jaar.

Foto : Sander Chamid

Team IKO is trots op deze nieuwe samenwerking waarmee het team wederom een partner aan zich weet te binden voor de langere termijn. "We willen stap voor stap groeien met Team IKO en Friesland Lease gaat ons daarmee helpen."

"Wij streven graag samen met onze sponsoren naar een intensieve samenwerking, we gaan daarom samen aan de slag om Leasefiets.nl verder te laten groeien. Hoe beter we daarin slagen, hoe meer dat ook oplevert voor Team IKO. Dit is naar onze mening hoe een moderne sponsoringsovereenkomst eruit hoort te zien", aldus Martin ten Hove.

Ook Mirjam Marinus van Friesland Lease is trots op de samenwerking. "Wij zijn erg enthousiast geraakt door de vernieuwende manier hoe Team IKO tegen sportsponsoring aankijkt en we geloven erg hun visie en lange termijn strategie."

Team IKO verwacht op korte termijn meer nieuws naar buiten te kunnen brengen. Zowel op het gebied van sponsoring als ook over de nieuwe team samenstelling.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan