ISU World Cup 3 Calgary
Het wereldbekercircuit gaat verder op het snelle ijs van de Olympic Oval in Calgary. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 december wordt de derde wedstrijd verreden. Zullen er wereldrecords sneuvelen? Op NOS.nl is een livestream en de wedstrijden worden ook op televisie grotendeels live uitgezonden. Vrijdag en zaterdag vanaf 20:20 uur op NPO 3 en zondag vanaf 21:25 uur op NPO 1. Klik hier voor het programma en de uitslagen. Let op: in Calgary is het acht uur eerder.

StarClass 4 Oberstdorf
In het Duitse Obertsdorf strijden de shorttrackers in de StarClass-competitie. Het is de tweede wedstrijd voor junioren A en B en senioren. Vrijdag 1 tot en met zondag 3 december zijn de races te volgen via een livestream op ShorttrackOnLine.info. Het programma en de uitslagen vind je hier. Klik hier voor het klassement.

Holland Cup 2 Alkmaar
Op De Meent in Alkmaar staat zaterdag 2 en zondag 3 december de tweede Holland Cup Afstanden op het programma. Dit is tevens een selectiewedstrijd voor het olympisch kwalificatietoernooi (OKT). De uitslagen zijn hier te vinden.