Terwijl het inlineseizoen langzaam richting het einde loopt, gaat het kunstrijden net van start. Dit weekend staat in Duitsland de NRW Trophy op het programma en de negende Europa Cup in Oostende. Lees hier hoe je alles kunt volgen.

NRW Trophy (9-12 augustus)
In Dortmund wordt de NRW Summer Trophy verreden. Dit toernooi is op uitnodiging: de deelnemende landen zijn onder andere Nederland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Hongarije en Rusland. De solorijders zijn enkel junioren, bij ijsdansen komen advanced novice, junioren en senioren in actie. Klik hier voor alle informatie.

Europa Cup 9 (10-12 augustus)
Meer dan 500 deelnemers verschijnen er dit weekend aan de start van de negende en laatste Europa Cup. Van kadetten tot en met senioren, het is een volgepakt programma in Oostende. Het toernooi wordt gezien als een generale repetitie voor het EK een week later. Namens Nederland staan onder meer Michel Mulder, Rémon Kwant, Kay en Rick Schipper, Maya de Jong, Elsemieke van Maaren, Bianca Roosenboom, Jordy van Workum, Merijn Scheperkamp en Anna van den Bos op de deelnemerslijst. De wedstrijden zijn te volgen via deze livestream. Meer informatie vind je hier.

Klik hier voor de gehele kalender.