Schaatsers houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

De eerste World Cup in Heerenveen leverde de Italiaanse Francesca Lollobrigida een bronzen medaille op de mass start op. Samen met Ayano Sato en Ivanie Blondin moest daar natuurlijk even een podiumselfie van gemaakt worden...

De shorttrackers reden afgelopen weekend hun eerste van twee World Cups in Azië. Na Shanghai is het nu de hoogste tijd om een bezoekje aan Seoul te brengen: en ze zijn ready!

Ready for #audiisuworldcup #seoul All you need is triple D 🤘#shorttracknl #easysilage

A post shared by Daan Breeuwsma (@daanbreeuwsma) on

Team IKO maakte onderhand wel een heel bijzondere tocht op de mountainbike in Inzell...

En aanmoedigingen voor Elma de Vries tijdens de krachttraining van Team Palet Schilderwerken.

Aan de sfeer lag het niet in Thialf! Desly Hill ging tijdens de World Cup gezellig op de foto met Koen Verweij, Daniel Greig en Josh Capponi.

Vijf jaar geleden won Christijn Groeneveld, nu assistent van bondscoach Geert Kuiper, de World Cup Mass start in Thialf. Toen het peloton nog rondreed zonder helm. 

Hoog babybezoek in Thialf! Annette Gerritsen bezocht samen met haar kleine Abbey de eerste wereldbekerwedstrijd van deze olympische winter. 

Met Abbey op de tribune in Thialf!!! #thialf #worldcup #kleineabbey #nooittevroeg #mamaopdetribune

A post shared by Annettegerrit (@annettegerrit) on