Tickets
Shop
Nieuws 19 feb 2017

Ntab en Voskamp winnen KPN NK Kortebaan

Op de langste kunstijsbaan van Nederland werden dit weekend de Nederlandse titels op de kortste afstand verdeeld. Op FlevOnice streden zowel junioren als senioren in verschillende rondes om het eremetaal op het KPN NK Kortebaan.

Foto : Soenar Chamid

 Junioren A / (neo) Senioren
Dai Dai Ntab ging er met de titel vandoor, voor Jesper Hospes en Pim Schipper die respectievelijk tweede en derde werden. Bij de dames werd Dione Voskamp Nederlands Kampioene kortebaan, voor Tessa Boogaard en Josien van der Wal. 

 

Junioren B
Jens Hoekstra won zaterdag de kortebaantitel bij de heren junioren B. Hij was sneller dan Sandor Feenstra (tweede) en Jelmer Pluijgers (derde). Femke Kok was bij de dames junioren B de allersnelste. In de finale liet zij Robin Groot (tweede) en Eline van Voorden (derde) achter zich. 

Junioren C
Bij de heren junioren C was Stefan Westenbroek vrijdag de beste. Jarle Gerrits werd tweede. Chris Fredriks mocht het brons ophalen. Bij de dames junioren C ging Isabel Grevelt er met de titel vandoor. Sacha van der Weide (tweede) en Kim van der Werff (derde) vergezelden haar op het podium.

Uitslagen


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan