Tickets
Shop
Nieuws 28 sep 2016

Schaatsers op social: 'Iceman' Verweij en Gerritsens prijs

Het social mediatijdperk waarin we leven gaat ook aan de schaatswereld niet voorbij. Schaatsers houden hun volgers op die manier op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

Schaatsen doe je meestal niet in tropische temperaturen, dus tijdens de zomer al een beetje aan de kou wennen kan nooit kwaad. Koen Verweij, die drie minuten verbleef in een cabine waar het 110 graden onder nul is, laat er wat dat betreft geen gras over groeien. (Bron: Instagram)

Voor Kjeld Nuis staat de zomer niet alleen in het teken van de voorbereiding op het schaatsseizoen. De Zuid-Hollander werd onlangs vader van zoon Jax en deelt vol trots een foto van zichzelf met de pasgeborene. (Bron: Instagram)

Bart Swings toonde zich aan het einde van het inline-skateseizoen nog maar eens de beste. De Belg ging met de zege aan de haal bij de Marathon van Berlijn. Zeges worden in Duitsland gevierd met bier en aan kleine glazen doen onze oosterburen niet. (Bron: Instagram)

RĂ©mon Kwant keerde niet geheel fit terug van de WK inline-skaten in China, maar stond desondanks aan de start bij de eerste wedstrijd op de nieuwe overdekte skeelerpiste in Heerenveen. Een overwinning leverde de avond hem niet op, maar een mooi plaatje wel. (Bron: Instagram)

Het seizoen is nog niet begonnen, maar Annette Gerritsen heeft haar eerste prijs al binnen. De Noord-Hollandse kreeg uit handen van de wethouder van haar woonplaats Diemen de trofee die hoort bij de uitverkiezing tot beste sporter van de gemeente. (Bron: Instagram)

Een groot deel van de Nederlandse langebaantoppers is inmiddels afgereisd naar trainingskampen in Inzell of Erfurt. Team Afterpay strijkt neer in de eerstgenoemde plaats, maar dat zei niet de enigen zijn die naar Zuid-Duitsland wilden, bleek op de weg erheen. Daardoor was er echter wel tijd voor een groepsfoto op de snelweg. (Bron: Twitter)

Voor de shorttrackers begon het seizoen afgelopen weekeinde met de eerste KNSB Cup. Niet iedereen had de juiste vorm direct te pakken. Itzhak de Laat zocht zijn vorm naar eigen zeggen onder de kussens, maar ook daar was niets te vinden. Gelukkig is het seizoen nog lang. (Bron: Instagram)


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan