Tickets
Shop
Nieuws 18 jul 2016

Regionale schaatsploeg coach Lieuwe Mulder breidt uit

De regionale schaatsploeg van coach Lieuwe Mulder wordt voor het komende jaargang uitgebreid met de dames- en een marathonselectie. Ook wist de equipe een nieuwe sponsor te strikken. Spindl neemt de rol van Loon Salarissoftware over bij het team dat bestaat uit Noord-Hollandse schaatsers.

Foto : Sander Chamid

Hoofdtrainer Mulder, die in het verleden als schaatser uitkwam voor het development team van beslist.nl, heeft bij Spindl Speed Skating de beschikking over Oscar van Leen, Rudy Meereboer, Jason Steman, Olof Gerritsen, Jeffrey Kors, Thomas Rinia, Joep Kalverdijk, Frerik Scheffer, Ruben Kieftenburg, Moncia Tuijp, Danouk Bannink en Fabienne Winkel. Daarnaast is het de bedoeling dat er nog een Italiaanse schaatser aan de ploeg wordt toegevoegd.

Mulder heeft een duidelijk doel voor ogen voor zijn pupillen. “Met onze selectie willen wij de snelste en beste schaatsploeg van Noord-Holland zijn én blijven. Bovendien willen we met al onze rijders deelnemen aan de nationale kampioenschappen bij de junioren en senioren. Wij schaatsen voor resultaat en willen daarnaast een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen”, laat de Amsterdammer in een persbericht weten.

De directeur van Spindl, een leverancier van onder meer ‘dynamische’ bureaustoelen, Cees van Westen, heeft vergelijkbare ambities. “Enthousiasme, passie, innovatie, teamgeest en maatschappelijke en sociale betrokkenheid spelen een grote rol bij de ontwikkeling van deze talenten. Hoofdsponsor zijn van dit schaatsteam betekent dat wij trots én bewust investeren in jonge, talentvolle sporters.”


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan