Tickets
Shop

Grand Prix Finale - Sea Ice Classic

zo 25 feb - zo 25 feb
Marker Lulea, SWE

De natuurijs 'Grand Prix' bestaat uit een reeks van 6 wedstrijden waarbij buitenlands natuurijs centraal staat. De eerste 3 wedstrijden worden gereden op de Weissensee (Oostenrijk). De laatste 3 wedstrijden worden gereden op de Botnische Golf bij LuleƄ (Zweden). De afstanden variƫren tussen de 30KM en 200 KM. De deelnemers van deze wedstrijden zijn zowel mannen als vrouwen en na 6 wedstrijden wordt een eindklassement opgemaakt.


Locatie

Luleå
Zweden

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Mannen, de Topdivisie Vrouwen, de Beloftendivisie Mannen en de Beloftendivisie Vrouwen. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Vrouwen 10:00 uur - 100km
Mannen vertrekken na start vrouwen - 150km


Live

De wedstrijden zijn via een livestream van de organisatie van Schaatsen Lulea te bekijken.


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}