Tickets
Shop

Daikin Marathon Cup 10 - Club-assistent Brabantcup 2

za 6 jan - za 6 jan
Marker Tilburg

Op zaterdag 6 januari vindt de tiende Daikin Marathon Cup plaats op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg. Dit is tevens de tweede wedstrijd om de Brabant Cup. 

Daikin Marathon Cup
De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Daikin Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. Zowel de Topdivisie als de Beloftendivisie start hun seizoen dit jaar in Groningen. 

Dit marathonseizoen zijn er 15 wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, waarbij de laatste wordt verreden in De Elfstedenhal in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Daikin Marathon Cup. 

Brabant Cup
De organisaties van de drie Brabantse Marathon Cups hebben de handen ineen geslagen voor een sub-competitie voor de Topdivisies. Tijdens Daikin Marathon Cup 8, 10 en 12 zijn er punten te behalen voor dit klassement. De puntentelling is gelijk aan de puntentelling tijdens de reguliere Marathon Cups. De rijder met de meeste punten mag zich winnaar noemen van de Brabant Cup.

Het klassement wordt opgemaakt over de volgende wedstrijden.
- Daikin Marathon Cup 8 - Club-assistent Brabantcup 1 (Breda)
- Daikin Marathon Cup 10 - Club-assistent Brabantcup 2 (Tilburg)
- Daikin Marathon Cup 12 - Club-assistent Brabantcup 3 (Eindhoven)

Tickets voor deze wedstrijden zijn te verkrijgen via www.marathoncup.nl/tickets. 

 


Locatie

Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15
5022 DZ Tilburg

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Mannen, de Topdivisie Vrouwen, de Beloftendivisie Mannen en de Beloftendivisie Vrouwen. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Vrouwen en Mannen wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

18:00 Beloften Vrouwen - 60 ronden
19.00 Topdivisie Vrouwen - 80 ronden          
20.15 Topdivisie Mannen - 125 ronden
*o.o.v.


Live

De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.
De wedstrijden van de Topdivisie Mannen en Vrouwen zijn te volgen via de livestream op schaatsen.nl/live.


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}