Tickets
Shop

Reggeborgh Marathon Cup 2 – inhaal marathon

wo 19 jul - wo 19 jul
Marker Apeldoorn

De Reggeborgh Marathon Inline Cup is op 13 mei niet verreden. Omdat er voor de vergunning extra eisen gesteld worden betreffende het verkeersplan, worden de kosten voor de organisatie te hoog. In overleg met de gemeente Apeldoorn wordt gezocht naar een alternatief in het Orderbos, waar het makkelijker is om rekening te houden met het verkeer. De Reggeborgh Marathon Inline Cup van 13 mei zal nu verreden worden op 19 juli in het Orderbos.

De Reggeborgh Marathon Inline Cup kent deze zomer 9 wedstrijden die op verschillende plekken verreden worden. De competitie kent dagprijzen en een algemeen klassement. De competitie start op woensdag 3 mei in Nijeveen en eindigt met de finale op 26 augustus in Oldebroek.


Locatie

Sportpark Orderbos
Oderbos 35
7313 HN Apeldoorn

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Deelnemers kunnen zich tot 17 juli 23.59 uur hier inschrijven.

Programma

18.30 uur: Free-Wheel Inline Cup
19.30 uur: Topdivisie vrouwen | 25km en Topdivisie mannen  | 30km


Uitslagen

De uitslagen zijn hier te vinden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}