Tickets
Shop

Daikin NK Inlineskaten 100 meter

zo 25 jun - zo 25 jun
Marker Rotterdam

Het Daikin NK Inlineskaten 100 meter wordt dit jaar verreden op 25 juni op een unieke plek in de stad Rotterdam, naast het SS vindt het sprintspektakel plaats. De beste sprinters van Nederland strijden op deze mooi locatie om de titels. Ben jij erbij?

De dag voor het Daikin NK Inlineskaten 100 meter vindt ook het Daikin NK Inlineskaten Marathon plaats in Rotterdam, het Brainpark is de locatie waar de marathonrijders strijden om hun nationale titels.

Het Daikin NK Inlineskaten 100 meter wordt mede mogelijk gemaakt door:


Locatie

SS Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd
Rotterdam

Google Maps openen

Programma

Voor het voorlopige programma, zie bijlage


Uitslagen

De uitslagen van het Daikin NK Inlineskaten 100 meter vind je op deze pagina.


Pers

Wil je de Daikin NK Inlineskaten 100 meter bijwonen als verslaggever of fotograaf, dan heb je een accreditatie nodig. Die kun je aanvragen per e-mail via persaccreditatie@knsb.nl. Deadline: 20 juni om 23.59 uur.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}