Tickets
Shop

De Staatsloterij Schaatsmarathon

zo 17 dec - zo 17 dec
Marker Amsterdam

Ervaar schaatsgeluk en kom naar de Staatsloterij Schaatsmarathon in Amsterdam! Naast de wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, het Nederlands Kampioenschap op 1 januari en de Grand Prix op de Weissensee en in het Zweedse Lulea is er dit jaar een nieuwe marathon aan de kalender toegevoegd voor de mannen en vrouwen van de lange adem: de Staatsloterij Schaatsmarathon.

Zondag 17 december wordt de renovatie van de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam ‘gevierd’ met de eerste editie van de Staatsloterij Schaatsmarathon, een wedstrijd met onder andere een 3-rondenklassement, een prijs voor de aanvaller van de dag en een 'Uitloopprijs'.

De Staatsloterij Schaatsmarathon wordt mede mogelijk gemaakt door:


Locatie

Jaap Eden IJsbaan
Radioweg 64
1098 NJ Amsterdam

Google Maps openen

Deelnemerslijst

De definitieve deelnemerslijst wordt kort voor de wedstrijd bekend gemaakt. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Programma 17 december
15.00 | Vrouwen Topdivisie aangevuld met aantal Vrouwen Beloften - 80 ronden
16.15 | Mannen Topdivisie aangevuld met aantal Mannen Beloften - 125 ronden


Live

Tickets
Toegangskaarten voor de Staatsloterij Schaatsmarathon kosten € 10,- (t/m 15 jaar gratis) en zijn te koop via schaatsen.nl/tickets of op 17 december aan de kassa. Tot 11 december geldt er een early bird-korting van 25% voor online bestelde kaarten.

Live
De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.
- De wedstrijden van de Topdivisie Mannen zijn live te volgen op tv via de NPO, op NOS.nl en via onze pagina: schaatsen.nl/live
- De Topdivisie Vrouwen zijn te volgen via de NOS.nl en de livestream op onze website. De NPO zal van deze wedstrijd een lange samenvatting uitzenden op tv. 


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}