Tickets
Shop

Daikin Marathon Cup 4 - Uithof Bokaal

za 11 nov - za 11 nov
Marker Den Haag

Op zaterdag 11 november vindt de vierde Daikin Marathon Cup plaats in De Uithof in Den Haag.

De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Daikin Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. Zowel de Topdivisie als de Beloftendivisie start hun seizoen dit jaar in Groningen. 

Dit marathonseizoen zijn er 15 wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, waarbij de laatste wordt verreden in De Elfstedenhal in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Daikin Marathon Cup. 


Locatie

Sporttainment Center De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, de Topdivisie Dames, de Beloftendivisie Heren en de Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

18.00 Beloften Vrouwen - 60 ronden
19.00 Topdivisie Vrouwen - 80 ronden          
20.15 Topdivisie Mannen - 125 ronden
21.45  Beloften Mannen - 100 ronden
*o.o.v. 


Live

De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.
De wedstrijden van de Topdivisie Mannen en Vrouwen zijn te volgen via de livestream op schaatsen.nl/live.


Uitslagen

Alle uitslagen zijn hier te vinden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}