Tickets
Shop

Daikin NK Ploegenachtervolging

zo 29 okt
Marker Heerenveen
Het eerste schaatsweekend van het nieuwe seizoen wordt op zondag 29 oktober afgesloten met een bijzonder evenement: het Daikin NK Ploegenachtervolging. Welke schaatsers vormen de beste ploeg en mogen zich de eerste Nederlandse kampioenen Ploegenachtervolging ooit noemen? Kom naar Heerenveen en beleef de magie van het allereerste NK Ploegenachtervolging in Thialf!

De ploegenachtervolging vereist niet alleen individuele kwaliteit, maar ook perfecte timing en synchronisatie tussen teamleden. In 2002 stond de ploegenachtervolging voor het eerst op het programma op het WK Junioren, en in 2006 werd het geïntroduceerd op de Olympische Spelen. Het nationaal kampioenschap werd echter nog nooit in Nederland gereden. Mis deze primeur niet en beleef samen met duizenden andere schaatsfans de Magie van Thialf! Bestel jouw tickets via schaatsen.nl/tickets en bewonder de schaatsers in Heerenveen!


Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

De deelnemerslijst wordt later geüpload.

Veelgestelde vragen

Programma

Tijden zijn onder voorbehoud.

Zondag 29 oktober
12:55-18:50
12:55: 10.000m heren
15:01: 5.000m dames
16:12: 1.000m dames
17:07: 1.000m heren
17:55: Team Pursuit dames
18:13: Team Pursuit heren


Live

Wil je het Daikin NK Ploegenachtervolging bijwonen als verslaggever, fotograaf of videograaf dan kun je accrediteren via een e-mail aan persaccreditatie@knsb.nl


Uitslagen

De uitslagen zijn hier live te volgen.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}