Tickets
Shop

Daikin Marathon Cup 1

za 21 okt - za 21 okt
Marker Groningen

Het marathonseizoen gaat weer beginnen en we starten dit jaar in het hoge noorden! Op zaterdag 21 oktober vindt de eerste Daikin Marathon Cup plaats in Sportcentrum Kardinge in Groningen. 

De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Daikin Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. Zowel de Topdivisie als de Beloftendivisie start hun seizoen dit jaar in Groningen. 

Dit marathonseizoen zijn er 15 wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, waarbij de laatste wordt verreden in De Elfstedenhal in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Daikin Marathon Cup. 


Locatie

Sportcentrum Kardinge
Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, de Topdivisie Dames, de Beloftendivisie Heren en de Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Alle divisies


Live

De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}