Tickets
Shop

Mobiel.nl nk marathon

zo 1 jan - zo 1 jan
Marker Amsterdam

Wie wordt de opvolger van Jorrit Bergsma als Nederlands kampioen marathonschaatsen op kunstijs? En is er één vrouw die Irene Schouten van haar zevende nationale titel op een rij kan afhouden? Op 1 januari zullen we het weten. Dan strijdt het peloton op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam om de nationale titels op de Mobiel.nl NK Marathon.

Het Mobiel.nl NK Marathon vindt traditiegetrouw plaats op 1 januari. Dit jaar is het decor van het NK de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Kom jij op Nieuwjaarsdag gezellig kijken wie de opvolgers van Irene Schouten en Jorrit Bergsma worden? Tickets zijn te koop via onze ticketshop.

Het Mobiel.nl NK Marathon wordt mogelijk gemaakt door:


Locatie

Jaap Eden IJsbaan
Radioweg 10
1098 NJ Amsterdam

Google Maps openen

Programma

13.15 uur: Neo dames - 60r
14.15 uur: Neo heren - 100r
15:45 uur: Dames - 100r
17.15 uur: Heren - 150r


Live

De Topdivisie wedstrijden tijdens het Mobiel.nl NK Marathon worden live uitgezonden op de NOS en NOS.nl.


Pers

Wil je het Mobiel.nl NK Marathon bijwonen als verslaggever, fotograaf of videograaf dan is een accreditatie verplicht. Die kun je aanvragen via een e-mail aan persaccreditatie@knsb.nl. Let op: de deadline is 27 december 12.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht bij Hans Nieuwenburg, persvoorlichter van de KNSB: 06 51130659.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}