Tickets
Shop

Marathon Cup 11 - Club-assistent Marathon 2

za 14 jan - za 14 jan
Marker Tilburg

Op 14 januari staat de 11de Marathon Cup op het programma. Deze vindt plaats in Tilburg. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. Dit jaar zijn er 14 Marathon Cupwedstrijden. De marathon Cup wordt afgesloten worden met een finale op 11 maart in Leeuwarden.

Brabant Cup
Tijdens de drie Brabantse Marathon Cup wedstrijden strijden de rijders om de Brabant Cup, na iedere wedstrijd wordt er een apart klassement opgemaakt aan de hand van de dag-uitslag. De rijders die in de drie Brabantse marathons de meeste punten heeft wint de Brabant Cup. De Marathons die meetellen voor de Brabant Cup zijn: Marathon Cup 9 Breda, Marathon Cup 11 Tilburg en Marathon Cup 13 Eindhoven.

Tickets & live kijken
Koop je ticket online via marathoncup.nl! Op deze website vind je meer informatie over de drie Brabantse marathons. Bekijk de wedstrijden van de topdivisie via schaatsen.nl/live


Locatie

Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15
5022 DZ Tilburg

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af.

Weten wie er in welke ploeg zit?
Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Deze marathon is een doorstroom wedstrijd, dit betekend dat er Regionale dames starten bij de Beloften dames en dat de Beloften Heren starten bij de Topdivisie Heren.

Bekijk de selectieprocedure wie er mogen starten bij de andere divisie:
- Algemene selectieprocedure
- Selectieprocedure doorstroom wedstrijd

Programma

18.00 uur: Beloften dames - 60r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r


Live

De Topdivisie Dames en Heren wedstrijden zijn live te volgen via een livestream op schaatsen.nl/live
Volg alle doorkomsten ook via schaatsen.nl/livemarathon. De livestream wordt mogelijk gemaakt door: Bouwselect, Jumbo-Visma, Okay/KPMS , Reggeborgh, Royal A-ware, Bouwbedrijf Speelman, Haak Chicory Equipment en Martini Reclamemakers

Tijdens Marathon Cup 11 - Club-assistent Marathon 2 wordt ook de wedstrijd van de Beloften dames live uitgezonden. Dit is een pilot uitzending vanuit de organisatie in Tilburg waarbij de camera's een vaste positie innemen en er geen commentaar is. De wedstrijd start om 18:00 en is te volgen via schaatsen.nl/live


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijden op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}