Tickets
Shop

Daikin NK Inlineskaten 100 meter

zo 26 jun - zo 26 jun
Marker Vondelpark, Amsterdam

De Daikin NK 100 meter Inlineskaten beginnen zondag 26 juni om 14 uur in Vondelpark en zijn om 17 uur afgelopen. Het is een kampioenschap voor zowel senioren als jeugdrijders (junioren A en B en kadetten). Per categorie zijn maximaal twintig deelnemers, van wie de besten in de finales strijden om de nationale titels.

Aan de start verschijnen Nederlands beste inlineskaters, onder wie Rémon Kwant, Kay en Rick Schipper, Lianne van Loon en Fleur Huls. Ook doen enkele olympische schaatsers mee, onder wie Merijn Scheperkamp (Jumbo-Visma). Die zegt: “Hartstikke leuk, dit NK op een heel mooie locatie, een goed visitekaartje voor de sport. Ik hoop dat het veel jonge kinderen inspireert om ook te gaan inlineskaten.” 

Volg het liveblog voor het laatste nieuws!

In hetzelfde weekend als dit NK wordt ook de Daikin NK Inlineskaten Marathon & Weg verreden in Achterveld, op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni.


Locatie

Vondelpark
Kant van de Amstelveenseweg / Overtoom
Amsterdam

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Klik hier voor de deelnemerslijst van het NK 100 meter

Programma

Het Daikin NK Inlineskaten 100 meter sprint begint om 14.00 uur.

Het parcours ligt in het Vondelpark naast de ingang aan de Frederiksstraat, Vondelkerkstraat en Reyer Anslostraat. Het park betreden kun je het beste doen vanaf de Amstelveenseweg.

Series: 14.00 uur
Halve finales: 15.15 uur
Finales: 16.30 uur
Prijsuitreiking

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van het weer


Uitslagen

Alle uitslagen van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Een overzicht van alle uitslagen van de Landelijke inlineskate wedstrijden  vind je op onze speciale uitslagenpagina.


Pers

Wil je de Daikin NK Inlineskaten 100 meter bijwonen als verslaggever of fotograaf, dan heb je een accreditatie nodig. Die kun je aanvragen per e-mail via persaccreditatie@knsb.nl. Deadline: donderdag 23 juni 23.59 uur.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}