Tickets
Shop

NK Shorttrack Junioren

za 19 mrt - zo 20 mrt
Marker Leeuwarden

Het Nederlands Kampioenschap Shorttrack voor Junioren wordt verreden op zaterdag 19 en zondag 20 maart. Het decor voor de wedstrijden is de Elfstedenhal in Leeuwarden. De beste junioren strijden voor hun Nederlandse afstanden en allround titels.

De jongens en meisjes junioren C rijden de 500, 777 en 1000 meter. De jongens en meisjes junioren B en A rijden de 500, 1000 en 1500 meter. Daarnaast wordt er op zaterdag de Relay en de Mixed Team Relay gereden.


Locatie

Elfstedenhal
Fryslânplein 1
8914 BZ Leeuwarden

Google Maps openen

Programma

Via onderstaande downloads kun je het programma voor de zaterdag en zondag bekijken.


Live

Beide dagen zijn de wedstrijden live te volgen via schaatsen.nl/live 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}