Tickets
Shop

NSSV Talentendag / NK-kwalificatiewedstrijd NK Allround Junioren C

zo 6 feb - zo 6 feb
Marker Utrecht

De NSSV Talentendag wordt sinds jaar en dag georganiseerd door de Nederlandse Schaatssupporters Vereniging (NSSV). Deze vereniging wil zich naast het behartigen van de belangen van de schaatssupporters inzetten voor de jongste junioren in Nederland. De NSSV Talentendag is een landelijke wedstrijd welke gesponsord wordt door NSSV voor 1e en 2e jaars meisjes en jongens junioren C die om prijzen strijden. Daarnaast dient deze wedstrijd als kwalificatiewedstrijd voor de NK Allround Junioren C.

Bij zowel de dames als de heren zijn er 18 plaatsen te verdienen voor de NK Allround. 


Locatie

Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht

Google Maps openen

Programma

Aanvang wedstrijd: 16.30 uur


Uitslagen

De uitslagen zijn hier te vinden. 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}